Fulltextové vyhledávání

Zpravodaj KSP 2-2022[2]-page-001.jpg

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29 30
AKCE ZRUŠENÁ!!! „SOCIÁLKU na vás … “ aneb mýty a fakta o sociálně-právní ochraně dětí
První schválená verze Strategického rámce
7. jednání Řídicího výboru + Podpora znalostních kapacit ŘV
1
Finanční gramotnost pro nejmenší
2
AKCE ZRUŠENÁ!!! Praktický kurz pro kuchařky - SVAČINKY
3
Finanční gramotnost pro nejmenší
4 5
6 7 8
Finanční gramotnost pro nejmenší
9
CO JE NOVÉHO V ENERGETICE NA MAS
10
Finanční gramotnost pro nejmenší
11 12
13 14 15
10. setkání PS MG
Finanční gramotnost pro nejmenší
16
12. setkání PS ČG
17
Finanční gramotnost pro nejmenší
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Drobečková navigace

Úvod > Hradecký venkov > Aktuality > Formativní hodnocení - kurz zdarma pro školy v Královéhradeckém kraji

Formativní hodnocení - kurz zdarma pro školy v Královéhradeckém kraji



Datum konání:
10.1.2022

Kurz Formativní hodnocení I a II pro pedagogy z Královéhradeckého kraje zdarma. Kurz je hrazen z projektu KAP II - Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji II (CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/001992) a je spolufinancován Evropskou unií.

První běh kurz probíhal v listopadu a prosinci za velkého zájmu, proto se kurz znovu otevřel také v termínech v lednu a únoru. Kurz je již částečně obsazen zájemci o předchozí termíny a kapacita kurzu je omezená, proto s přihlášením neváhejte.

Kurz bude probíhat prezenční formou v Hradci Králové v těchto termínech (u každého bloku zvolte v přihlášce 1 termín. V případě naplnění kapacity Vámi vybraného termínu Vám nabídneme náhradní termín v tomto běhu):

 

Termíny a místo konání:

Formativní hodnocení I (8 x 45 minut) – 10./ 11./25. 1. 2022 – budova Krajského úřadu, Pivovarské nám. 1245, 500 003 Hradec Králové

Formativní hodnocení II (8 x 45 minut) – 9./17./18. 22. 2022 – budova Krajského úřadu, Pivovarské nám. 1245, 500 003 Hradec Králové

 

Obsah kurzu:

Formativní hodnocení I:

- co je formativní hodnocení

- principy formativního hodnocení

- strategie formativního hodnocení

- cíle učení

- kritéria úspěchu

- třídní diskuse a důkazy o učení

- zásady poskytování zpětné vazby

- písemná zpětná vazba

 

Formativní hodnocení II:

-  formativní hodnocení v praxi

- komunikace

- klíčové otázky

- zjišťování porozumění celé třídy

- ústní zpětná vazba

- vzájemné hodnocení

- sebehodnocení

- paměť a učení

 

Na úvodní školení bude pro zájemce navazovat ještě dvouletý vzdělávací program  v celkové časové dotaci 35 hodin. Účast v navazujícím 35 hodinovém programu je dobrovolná.

Pokud máte o úvodní nebo navazující kurz zájem, přihlaste se prosím na tomto odkazu Formativní hodnocení - kurz (2. běh)

 

Dvouletý vzdělávací program se bude konat v Hradci Králové vždy od 16:30 do 18:00 v těchto termínech 10/2/2022, 10/3/2022, 8/4/2022, 12/5/2022, 9/6/2022, 8/9/2022, 13/10/2022, 10/11/2022, 8/12/2022, 12/1/2023, 9/2/2023, 9/3/2023, 13/4/2023, 11/5/2023, 8/6/2023 /// 14/9/2023, 12/10/2023, 9/11/2023.

 

Prosíme o Vaši registraci do 20. prosince 2021. Účast více pedagogů z jedné školy je možná.

V případě změny podmínek pro konání akcí se kurz bude konat v online formě.

Pro více informací ohledně účasti v kurzu kontaktujte prosím p. Veroniku Půrovou – e-mail: vpurova@kr-kralovehradecky.cz; tel: 736 521 878


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů