Kopie návrhu Pozvánka A4(2).png

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28 29
Setkání parlamentů a školních samospráv
30 1 2
Adventní setkání nad "Památníčky naší vesnice"
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Drobečková navigace

Úvod > Hradecký venkov > Aktuality > Formativní hodnocení - kurz zdarma pro školy v Královéhradeckém kraji

Formativní hodnocení - kurz zdarma pro školy v Královéhradeckém kraji



Datum konání:
10.1.2022

Kurz Formativní hodnocení I a II pro pedagogy z Královéhradeckého kraje zdarma. Kurz je hrazen z projektu KAP II - Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji II (CZ.02.3.68/0.0/0.0/19_078/001992) a je spolufinancován Evropskou unií.

První běh kurz probíhal v listopadu a prosinci za velkého zájmu, proto se kurz znovu otevřel také v termínech v lednu a únoru. Kurz je již částečně obsazen zájemci o předchozí termíny a kapacita kurzu je omezená, proto s přihlášením neváhejte.

Kurz bude probíhat prezenční formou v Hradci Králové v těchto termínech (u každého bloku zvolte v přihlášce 1 termín. V případě naplnění kapacity Vámi vybraného termínu Vám nabídneme náhradní termín v tomto běhu):

 

Termíny a místo konání:

Formativní hodnocení I (8 x 45 minut) – 10./ 11./25. 1. 2022 – budova Krajského úřadu, Pivovarské nám. 1245, 500 003 Hradec Králové

Formativní hodnocení II (8 x 45 minut) – 9./17./18. 22. 2022 – budova Krajského úřadu, Pivovarské nám. 1245, 500 003 Hradec Králové

 

Obsah kurzu:

Formativní hodnocení I:

- co je formativní hodnocení

- principy formativního hodnocení

- strategie formativního hodnocení

- cíle učení

- kritéria úspěchu

- třídní diskuse a důkazy o učení

- zásady poskytování zpětné vazby

- písemná zpětná vazba

 

Formativní hodnocení II:

-  formativní hodnocení v praxi

- komunikace

- klíčové otázky

- zjišťování porozumění celé třídy

- ústní zpětná vazba

- vzájemné hodnocení

- sebehodnocení

- paměť a učení

 

Na úvodní školení bude pro zájemce navazovat ještě dvouletý vzdělávací program  v celkové časové dotaci 35 hodin. Účast v navazujícím 35 hodinovém programu je dobrovolná.

Pokud máte o úvodní nebo navazující kurz zájem, přihlaste se prosím na tomto odkazu Formativní hodnocení - kurz (2. běh)

 

Dvouletý vzdělávací program se bude konat v Hradci Králové vždy od 16:30 do 18:00 v těchto termínech 10/2/2022, 10/3/2022, 8/4/2022, 12/5/2022, 9/6/2022, 8/9/2022, 13/10/2022, 10/11/2022, 8/12/2022, 12/1/2023, 9/2/2023, 9/3/2023, 13/4/2023, 11/5/2023, 8/6/2023 /// 14/9/2023, 12/10/2023, 9/11/2023.

 

Prosíme o Vaši registraci do 20. prosince 2021. Účast více pedagogů z jedné školy je možná.

V případě změny podmínek pro konání akcí se kurz bude konat v online formě.

Pro více informací ohledně účasti v kurzu kontaktujte prosím p. Veroniku Půrovou – e-mail: vpurova@kr-kralovehradecky.cz; tel: 736 521 878


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů