Počítadlo

Tržnice hradeckého venkova

Kuchařka

(.pdf, 5 Mb)

Řemesla

(.pdf, 2,5 Mb)

Efektivní chod úřadů

Místní akční skupina MAS Hradecký venkov aktivně spolupracuje na realizaci projektu "MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů", reg. č. CZ.1.04/4.1.00/B6.00043. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Naše stránky pro žadatele o dotace!

Smetanův statek

 

Smetanův statek
Pension Smetanův statek
Klacovská 50
Svobodné Dvory
503 11 Hradec Králové
info@smetanuvstatek.cz
tel: +420 777741474
tel: +420 495436025
fax: +420 495436025


 
Rod Smetanů se zemědělstvím na Královéhradecku zabývá již několik staletí. Pěstujeme brambory, zelí, cibuli, dýně a další zeleninu v nejúrodnější oblasti České republiky západně od Hradce Králové ve Svobodných Dvorech.
Při naší práci nepoužíváme škodlivá chemická hnojiva a pesticidy. Jsme zapojeni v systému integrovaného pěstování zeleniny, což nás zavazuje k šetrnému způsobu pěstování.
Rádi uvítáme naše zákazníky přímo na statku, aby dostali co nejčerstvější a nejkvalitnější produkty přímo z pole a mohli se osobně přesvědčit o kvalitní ruční práci.
Naší specialitou je oválná cibule a krouhané zelí, které se zpracovává přímo před zákazníkem a je k němu zdarma přidána sůl přesně na odebrané množství.
 
 
Čerstvé domácí saláty z východních Čech
 
Saláty značky Smetanův statek jsou vyrobeny moderní metodou zpracování čerstvého ovoce a zeleniny, která umožňuje zachování vitamínů a léčivých látek.
Veškeré plodiny pochází z úrodných polí a sadů nacházející se v blízkosti Smetanova statku, kde po staletí pěstují tradiční českou zeleninu a ovoce.
U Smetanů se také saláty míchají a zpracovávají. Tím je zaručena jejich výborná chuť a vysoká kvalita.
Saláty můžete zakoupit přímo na statku.
Za tyto saláty osobně ručí David Smetana.
Druhy salátů:
Jablkový salát s mrkví
složení: jablka, mrkev, citron, cukr
Zelný salát s křenem a paprikou
složení: zelí, sterilovaná kapie, sůl, cukr, ocet, olej, drcený kmín, mletý pepř, křen
Zelný salát s koprem
složení: zelí, kopr, sůl, cukr, vinný ocet, olej, bazalka
Zelný salát s mrkví
složení: mrkev, zelí, olej, ocet, sůl, cukr, bazalka
 


| Autor: administrátor | Vydáno dne 10. 00. 0000 | 4810 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek
Ministerstvo zemědělství stif Zámek Hrádek u Nechanic Evropská unie Národní památkový ústav

Registrace pro přijímání novinek


Uživatelské jméno:

Heslo:




Registrace nového čtenáře!

NAŠE PROJEKTY

MAP vzdělávání

Na venkově zdravě jíme

Kuchařka HRADECKÉHO VENKOVA

(.pdf, 4,13 MB)

Propagační materiál Tržnice venkova

(.pdf, 536 kb)

Interaktivní památkový portál

Publikace MASKOVI

(.pdf, 17 Mb)

Kampanologická expozice

Vytvořeno prostřednictvím phpRS - GNU/GPL redakčního systému.