Počítadlo

Tržnice hradeckého venkova

Kuchařka

(.pdf, 5 Mb)

Řemesla

(.pdf, 2,5 Mb)

Efektivní chod úřadů

Místní akční skupina MAS Hradecký venkov aktivně spolupracuje na realizaci projektu "MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů", reg. č. CZ.1.04/4.1.00/B6.00043. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Naše stránky pro žadatele o dotace!

Dobrovodské zelí

Sídlo: ZD Podchlumí, 507 73 Dobrá Voda  (kde nás najdete)
Kontakt: tel. :493 699 809 tel. 775 554 153
E-mail: zelarna.zdpodchlumi@tiscali.cz


Zelí z pole je sklízeno kombajnem, poté putuje na posklizňovou linku, kde jsou hlávky očištěny a košťály odvrtány, nakrouhané zelí je pásem dopraveno do kvasného bazénu. Místo klasického šlapání je používáno elektrické dusadlo.

Zelí zpracováváme tradiční metodou mléčného kvašení, jako přísadu se používá pouze sůl a kmín. Jedná se o čistě přírodní produkt bez jakýchkoliv chemických a konzervačních přísad. Kvasný proces trvá 6-8 týdnů podle odrůdy a teploty. Kvašení probíhá v kvasných bazénech hlubokých 4.5 m o kapacitě 40 tun.

Balení: * sáčky   :  0,5 kg                                                           
              * kbelíky:  1 - 3 - 5 - 13 kg

 

Více informací: http://www.dobrovodskezeli.cz/

   
   
 


| Autor: administrátor | Vydáno dne 00. 00. 0000 | 2739 přečtení | Informační e-mailVytisknout článek
Ministerstvo zemědělství stif Zámek Hrádek u Nechanic Evropská unie Národní památkový ústav

Registrace pro přijímání novinek


Uživatelské jméno:

Heslo:




Registrace nového čtenáře!

NAŠE PROJEKTY

MAP vzdělávání

Na venkově zdravě jíme

Kuchařka HRADECKÉHO VENKOVA

(.pdf, 4,13 MB)

Propagační materiál Tržnice venkova

(.pdf, 536 kb)

Interaktivní památkový portál

Publikace MASKOVI

(.pdf, 17 Mb)

Kampanologická expozice

Vytvořeno prostřednictvím phpRS - GNU/GPL redakčního systému.